De Nicoll dakgoten

De PVC dakgoten zijn erin geslaagd een steeds belangrijkere rol te spelen in een wereld die tot nu vooral gedomineerd werd door de traditionele zinken dakgoot. De vele voordelen van PVC dakgoten spelen hierin een grote rol. Ze zijn lichter, er is geen corrosie en ze zijn beschikbaar in vele modellen en kleuren, van klassiek tot modern.Nicoll staat voor kwaliteit. Gedurende de productie van de dakgoten wordt alles in het werk gesteld om ze wapenen tegen alle types van fysische (schokken), chemische (vervuiling, zuren) en meteorologische (wind, hagel, uv) agressies. De Nicoll kwaliteit stelt zelf de meest veeleisende installateurs gerust.

Het lichte gewicht, de afwezigheid van laswerk en de eenvoudige plaatsing is ongetwijfeld hét grote voordeel voor de professionele installateurs. Bovendien beschikt Nicoll overeen uitgebreid aanbod van regenwaterafvoeraccessoires. Deze kunnen een belangrijke rol spelen als verkoopsargument.Wat de opdrachtgever betreft: hij/zij zal ongetwijfeld de geschikte vorm en kleur vinden die bij het gebouw past, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, een privé woning of collectief. 
Nicoll besteedt veel aandacht aan het esthetische aspect van haar dakgoten. Ze zijn beschikbaar in verschillende modellen en in 7 kleuren: wit, zand, licht grijs, bruin, leikleur zwart en koper. Voor elke stijl wat wils dus.

Gedaan met kiezen tussen kwaliteit, eenvoudige plaatsing of esthetiek! De Nicoll dakgoten biedt ze u alle 3!
U vindt onze dakgoten terug bij uw bouwhandel.

De dakgotenComments