De INEO inbouwjachtbak

Inbouwjachtbakken zijn een absolute must geworden, zowel in de privé woningen als in de openbare sector. Ze zijn hygiënischer omdat ze het mogelijk maken het volledige vloeroppervlak te reinigen. Ze staan het bovendien toe om eenvoudig te hoogte van het toilet te bepalen. Maar niet alleen de praktische aspecten spelen een grote rol. Hun design maakt het mogelijk ze in alle interieurs en stijlen te integreren. 

Maar voor de  professionele installateurs spelen andere elementen een grote rol. Inbouwjachtbakken moeten gemakkelijk te plaatsen en stevig zijn. Daarom bracht Nicoll zijn inbouwjachtbak Ineo op de markt.

Het systeem Ineo onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en eenvoudige plaatsing. Ongeacht de configuratie van de ruimte, Ineo past zich aan aan elke situatie. Hij kan bevestigd worden op de vloer of in de muur en dankzij zijn regelbare bevestigingsvoetjes kan hij ook gemakkelijk in een hoek geplaatst worden. De 4 bevestigingspunten zorgen ervoor dat de voetjes in elke gewenste richting geplaatst kunnen worden. 

Bij Nicoll staat kwaliteit op de eerste plaatst. Daarom werd alles in het werk gesteld om een duurzaam en eenvoudig te plaatsen product te ontwikkelen. Het kader in gegalvaniseerd staal corrodeerd niet en weerstaat een belasting tot 400kg. De extra vertikale steunen bieden een ongeëvenaarde stabiliteit.

Om helemaal te voldoen aan de eisen van de eindgebruikers, biedt Nicoll een pallet aan bedieningsplaten aan conform aan de huidige markttendensen.

De inboujachtbak Ineo is ook beschikbaar als volledige set inclusief WC.

Inbouwjachtbak

Comments