Nicoll, dé PVC kwaliteit voor toe- en afvoer van vloeistoffen

Als het merk Nicoll erkerd is als hét merk voor sanitaire PVC producten, dan is dat ongetwijfeld omdat met alle details rekening wordt gehouden tijdens de productie. Het resultaat: kwaliteit en precisie.

De productietoleranties zijn zeer klein. Dit garandeert een perfecte calibratie en stabiele afmetingen die alleen maar voordelen bieden nl: eenvoudige en perfecte koppelingen en dus tijdswinst op de werf.

De uniformiteit van de kleur en de kwalitatieve afwerking zijn elementen die de expertise van Nicoll extra in de verf zetten. De producten voor toe- en afvoer van vloeistoffen voldoen aan de strengste normen en beschikken niet allen over uitstekende brandwerende eigenschappen maar ook over een grote chemische weerstand.

Om het werk en de bevoorrading van de professionele installateurs te vereenvoudigen, biedt Nicoll een uitgebreid gamma aan PVC buizen en -koppelingen aan dat overal beschikbaar is. Dankzij het uitzonderlijk breed gamma weten installtaurs dat ze bij Nicoll altijd het geschikte product kunnen vinden.

Maar niet alleen de producten maken een merk. Voor Nicoll is service één van de belangrijkste waarden van het merk. Of het nu gaat om een inlichting, assistentie op de werf of een technische fiche, onze commerciële binnen- en buitendienst staat steeds voor u paraat om u bij te staan in elke situatie.

Al deze elementen zorgen ervoor dat Nicoll bij de professionele installateurs erkend wordt als het n°1 merk in zijn domein. Zowel voor de kwaliteit als zijn beschikbaarheid.


Producten binnen gamma